September 13, 2006

Filed under: Uncategorized — ros @ 7:16 am

As previous visitors to this site will know, ‘Living to Eat’ does not normally look like this. About 10 days ago there was a hideous hard drive crash which wiped everything. The guy that owns the server the site was on last backed up the data on August 4th. Hence a lot of stuff is missing. Right now I’m trying to recover it.

Most of the posts are up but I haven’t had time to upload all the photos again. However I kept writing while the site was down so there are a few posts up and ready just below this one.

Right now, I’m recovering all the nice comments people left me from Google cache. Sometime soon, Andy should recreate my template and then all the reviews, recipes etc should be visible.

The good news is the site will be moved to a new server in a day or two and then I can finally have my template looking the way I want!

So for now, wish me luck and enjoy the recent posts!

UPDATE: I’ve got most of the posts now. Some recipe links don’t work. If you find any you can let me know by posting in the comments box. This’ll help to sort them out.

1 Comment »

  1. Please read my post on your thread - you’d gone offline by the time I had checked my backup CD and posted a reply to you.

    I think I can help with most, if not all, of your recipes. I posted the ones I definitely have on the CD.

    Rosie

    Comment by rosie — September 16, 2006 @ 7:30 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

In the aid of defeating SPAM Comments, please follow these instructions: